ŞIRNAK, BİTLİS, ADIYAMAN, MARDİN, HAKKARİ VE DİYARBAKIR, ŞEHİTLERİ İÇİN YASTAYIZ

Şırnak’ta 22 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Ömer Harun Demir’e; Bitlis’in Tatvan ilçesinde 23 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Aşkar’a; Adıyaman’da 24 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen Er Mücahit Şimşek’e; Mardin’in Derik ilçesinde 24 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen Astsubay Üstçavuş Mustafa Ayna ve Uzman Çavuş Oğuz Emre Erkoç’a; Hakkari’de 24 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen Astsubay Çavuş Mustafa Gevrek, Uzman Çavuş Ali Daniyar, Uzman Çavuş Kerim Örtücü ve Uzman Çavuş Harun Koçak’a; Diyarbakır’ın Lice ilçesinde 26 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen Astsubay Üstçavuş Şükrü Ceylan ve Uzman Çavuş Emrah Aytemiz’e; Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 26 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Aslangiray’a Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve tüm yurttaşlarımıza başsağlığı diliyoruz.

ANKARA BAROSU BAŞKANLIĞI