SİİRT, VAN, HAKKARİ VE MARDİN ŞEHİTLERİ İÇİN YASTAYIZ

Siirt’in Pervari ilçesinde 1 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Halit Şiltak’a; Van’ın Çaldıran ilçesinde 1 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Murat Kasım, Korucu İhsan Taş, İsa Taş, Mehmet Aladağ ve Muzaffer Aladağ’a; Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 1 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Kadir Çelebi’ye; Van’ın Çaldıran ilçesinde 3 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen  Üsteğmen Harun Parlak, Astsubay Üstçavuş Suat Petek, Astsubay Çavuş Aydın Eryılmaz, Uzman Çavuş Gökhan Şengül, Uzman Onbaşı Salih Tortum, Uzman Çavuş Süleyman Budak, Uzman Çavuş Enes Koçak ve Uzman Çavuş Ali Doğukan Kılınç’a; Hakkari’nin Şemdinli ve Çukurca ilçelerinde 3 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşen hain saldırılarda şehit düşen Astsubay Çavuş Bahri Uçuş, Uzman Çavuş Haşim Yenigül, Uzman Çavuş Naci Yavuz, Uzman Çavuş Sercan Gedikli, Uzman Çavuş Murat Demirçi, Uzman Çavuş Hasan Yaşar, Uzman Çavuş Ömer Şenel, Uzman Çavuş Yunus Emre Uçar, Uzman Çavuş Hulusi Emre Dilci, Uzman Onbaşı Fahrettin Livçalkan, Uzman Onbaşı Yunus Emre Aral ve Uzman Onbaşı Enes Pelit’e; Mardin’in Dargeçit ilçesinde 3 Eylül 2016 tarihinde gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Mansur Cansız, Uzman Onbaşı Cem Kanbur ve Korucu Yılmaz Alpsoy’a Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve tüm yurttaşlarımıza başsağlığı diliyoruz.

ANKARA BAROSU BAŞKANLIĞI