123456ABCÇDEFGHIİKLMNOÖPRSŞTUVYZ
Kitap Adı Yazarı Yayınlayan Yayın Tarihi Yayın Yeri Fiziksel Tanımlama
Gayrimenkul Davaları Cilt-1,2,3,4 Halil KılıçHalil Kılıç2007Ankara4 Cilt Toplam 4634 Sayfa
Gayrimenkul Satış Vaadi Satış Vaadine Dayalı Tapu İptali-Tescil Elatmanın Önlenmesi Davaları Mehmet Handan SurluSeçkin Yayınevi2007Ankara724 Sayfa
Gayrimenkul Sınır İhtilaflarıAydın ZevklilerPars Matbaası1976Ankara226 Sayfa
Gecekondu ve Kentsel Yenileme Erdoğan BayraktarEkonomik Araştırmalar Merkezi2006Ankara164 Sayfa
Genel Hükümlerle Bağlantılı Olarak Kasten İnsan Öldürme Suçları Cengiz OtacıSeçkin Yayınevi2009Ankara656 Sayfa
Gerçek Olmayan Vekaletsiz İş Görme Menfaat Devri Yaptırımı Ece Baş Süzel2015İstanbul432 Sayfa Ciltli
Gerekçe,Karşılaştırmalı Maddeler Komisyon Raporları,Önergeler ve Karşılaştırma Tabloları İle Türk Ticaret Kanunu Cilt-1(Madde 1-849)(Ticari İşletme, Ticaret Şirketleri Kıymetli Evrak Hükümleri) A.Bumin Doğrusöz,Öznur Onat,Funda Tunçel Töralp Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 2011Ankara998 Sayfa Ciltli
Gerekçeli 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu İle 765 Sayılı Türk Ceza KanunuTayyar Cem Eralp2005Ankara726 Sayfa
Gerekçeli Karşılaştırma Tablolu Hukuk Muhakemeleri Kanunu Aynur ParlarBilge Yayınevi2011Ankara456 Sayfa
Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti Hakkı ManavTurhan Kitabevi2010Ankara348 Sayfa
Görüşler ve Kararlar Marka Hukuku Cilt-1,2,3Hayri BozgeyikAdalet Yayınevi2015Ankara1650 Sayfa
Götürü TazminatTuba Birinci UzunYetkin Yayınevi2015Ankara320 Sayfa
Grev Hakkına İlişkin Sınırlama ve Yasaklar Burcu EzerSeçkin Yayınevi2016Ankara186 Sayfa
Gümrük İşlemleri ve VergilendirilmesiUfuk SelenEkin Kitabevi2014Bursa237 Sayfa
Gümrük Uyuşmazlıkları ve Çözüm YollarıTayfun ErcanAdalet Yayınevi2012Ankara327 Sayfa
Güncel Tehdit Siber Suçlar Editörler:Hüseyin Çakır,Mehmet Serkan Kılıç Seçkin Yayınevi2014Ankara328 Sayfa
Günümüz Türkçe'siyle Mecelle Mecelle-i Ahkam-ı Adliye Aslı İle Birlikte Tam Metin Cengiz İlhanYetkin Yayınevi2011Ankara604 Sayfa